29 mei 2022

Modeshow 6 juli Parktheater

De modeshow die u deze middag in het Parktheater wordt aangeboden is tot stand gekomen door samenwerking van KBO belangenvereniging van ouderen, studenten van het SUMMA College, Manifestations en modekunstenaar Agnes van Dijk.

Agnes van Dijk
Agnes heeft alle creaties gemaakt die u in deze modeshow getoond worden. Het zijn heel bijzondere creaties, samengesteld uit verschillende materialen uit de natuur, zoals mandarijnenschil, mosselschelpen en koolbladeren. De titel van deze modeshow is dan ook ” Natuurschoon op de Catwalk”.

SUMMA studenten
Als SUMMA studenten vinden wij het belangrijk mee te werken aan verbinding tussen de generaties. Wij doen dat als stagiaires bij KBO activiteiten voor en door ouderen. Wij ronden onze stage af door mee te werken aan dit project, waar iedereen welkom is en waar jong en oud tot hun recht komen: een afwisselend showprogramma met mode , muziek, heerlijke hapjes en drankjes. Ook de modellen die de creaties showen verbinden jong en oud.

Manifestations
Manifestations , het grootste Art Tech Fun festival tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Manifestations wil de kunst bij de mensen zelf brengen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij exposities bezoeken.

 

Mis deze mooie middag niet. Meld je aan vóór woensdag 15 juni 2022 bij Trudy van Helmond of Agnes van Dijk via mail adres kbo.kring.eindhoven@gmail.com onder vermelding van: aanmelding modeshow, uw naam, adres en telefoonnummer.

De entree is 7,50 euro per persoon. U kunt het bedrag voor het door u gewenste aantal kaartjes overmaken op rekening NL25RABO0151 3878 93 van KBO Kring Eindhoven , onder vermelding van uw naam en het aantal kaartjes modeshow.