12 augustus 2023

Gratis verkeerskennis opfrissen

opfriscursus verkeerskennis

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft?

Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan gratis meedoen met de VVN Opfriscursus Auto van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente Eindhoven en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen organiseren we een aantal VVN Opfriscursussen Auto voor de ervaren automobilist. Deelname is gratis!

Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

De 2-daagse VVN Opfriscursussen Auto worden gegeven op:

  1. Maandag 4 en 11 september 2023 tijdstip 19.00 – 21.00 uur in Eindhoven Zuid
  2. Vrijdag 27 oktober en 3 november 2023 tijdstip 09.30 – 11.30 uur in Eindhoven Noord
  3. Woensdag 8 en 15 november 2023 tijdstip 9.30 -11.30 uur in Eindhoven Oost

Let op: je wordt op beide dagen van de 2-daagse opfriscursus verwacht.

Ben je boven de 50, een ervaren verkeersdeelnemer en inwoner van de gemeente Eindhoven en is dit iets voor jou?

Meld je dan uiterlijk een week voor aanvang voor één van deze opfriscursussen aan via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850.

vvn.nl/opfriscursuseindhoven

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn mag je jouw aanmelding per mail sturen naar steunpuntzuid@vvn.nl o.v.v. ‘VVN Opfriscursus Auto  Eindhoven Noord of Zuid of Oost. Vermeld in de mail je NAW gegevens en telefoonnummer.

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de opfriscursus een uitnodiging met de locatiegegevens.