30 november 2023

Alzheimer Café 5 januari

Alzheimercafe

Maandag 15 januari 2024 – Lust je koffie?

Marieke Jager
Marieke Jager

Wij gaan in gesprek met Marieke Jager over de zorg die zij aan haar oma heeft geboden. Marieke: “De afgelopen jaren had ik de mogelijkheid om voor mijn Oma te zorgen. Ze leed aan de ziekte van Alzheimer. Mijn nabijheid heb ik haar beloofd tot aan het einde van haar leven, en dat is gelukt. Het waren geen makkelijke jaren, maar ik zou het zo wéér overdoen als ik de kans kreeg. Op 27 oktober ’23 is mijn boek verschenen. Een boek waarin je ons rauwe, pure en eerlijke verhaal lezen kunt. Over Alzheimer, mantelzorg, de hoogte- en de dieptepunten. Absoluut geen treurzang. Want hoe donker de dagen soms ook waren, we hebben ondanks de diagnose zoveel prachtige jaren gehad!

Alzheimer Café Eindhoven is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Iedere derde maandag van de maand ontvangen wij u graag in het Summa College Eindhoven. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.