27 februari 2024

Afscheid Ton Smeets

Onze cliëntondersteuner Ton Smeets stopte op 20 februari met zijn vrijwilligerswerk voor de KBO. “Het is tijd voor andere zaken” Ton heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt voor zowel de Eindhovense KBO als de koepelvereniging. Hij heeft daar eerder de zilveren KBO speld voor mogen ontvangen. Gezien zijn inzet en inbreng is de uitreiking van Zilveren KBO speld met goud zeker verdiend. Dhr. Wim Fijten spelde hem tijdens de Eindhovense KBO Kringraad de versierselen op onder dankzegging voor Ton’s inzet en het mooie resultaat van de rechtszaak omtrent de WMO afhandeling door de gemeente Eindhoven.

Reactie Ton: De rechtszaak heb ik samen met Trudy van Helmond en Bert van de Laar gedaan. Het was heel hard werken maar het resultaat mocht er inderdaad zijn. Hij heeft ruim 400 burgers bijgestaan. Daarvan leidde 99% tot een
positief resultaat.

Zowel dhr. Fijten als Ton roepen de afdelingen en het Kringbestuur op om hard te werken aan de werving van cliëntondersteuners en belastinghulpen