18 april 2024

ALZHEIMER CAFÉ EINDHOVEN 15 APRIL

Alzheimer Café Eindhoven 15 april 2024

ANDREW GREENWOOD: ‘MET BEWEGING KUNNEN WE MENSENLEVENS VERANDEREN’

Dans als hét medicijn voor mensen die door een ziekte nauwelijks kunnen bewegen? Het lijkt tegenstrijdig. Toch is het de ambitie van voormalig danser en balletmeester Andrew Greenwood om dans te integreren in de gezondheidszorg, als een preventiemiddel voor ziektes als Parkinson, MS en dementie. Met zijn eigen stichting, Switch2Move, organiseert de Britse Greenwood dans- en bewegingscursussen voor mensen met een fysieke of mentale beperking.

Met grote trots nodigt het Alzheimer Café Eindhoven u uit om 15 april deze avond bij te wonen. Deze avond zal u ogen openen als het gaat om de wil te blijven bewegen. Het programma zorgt er ook voor dat bij u de voetjes van de vloer gaan.

U bent welkom in het Summa college Zorg en Welzijn

Willem de Rijkelaan 3 5616 EA Eindhoven

 

Vanaf 19.00u is de zaal open en staat de koffie klaar.

Om 19.30u start het programma en zal duren tot 21.00u

U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.